Top Stucwerk in Amsterdam

Sterk in Stucwerk

Hoogwaardig stucwerk in Amsterdam en omstreken

Als u zoekt naar een stukadoor in Amsterdam of omstreken met een ruime ervaring, dan bent u bij Sterk in Afbouw aan het juiste adres. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit. We vinden een klus pas afgerond als wijzelf ook tevreden zijn over het resultaat.

Sterk in Afbouw heeft al vele projecten succesvol afgerond. Wij werken voor projectaannemers en makelaars, maar ook voor uw woonkamer, keuken of badkamer draaien wij onze hand niet om.

Omdat er altijd netjes gewerkt wordt, kunt u altijd potentiële kopers rondleiden of zelf een kijkje komen nemen zonder dat u werkkleding hoeft aan te trekken.

Wilt u een afspraak maken? Wij bellen u graag terug!

Als u een vraag heeft of u wilt een offerte aanvragen, laat dan uw Naam en Telefoonnummer en het soort klus achter via ons formulier en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Waarom kiezen voor Sterk in Afbouw

Kwaliteit

Wij leveren enkel werk af waar wijzelf ook tevreden over zijn.

Duidelijkheid

U weet vooraf duidelijk waar u aan toe bent.

Stiptheid

Wij zijn bereid extra tijd te investeren om tot het beste resultaat te komen.

Image

Natuurlijk kiest ook u voor de beste kwaliteit stucwerk!

Een tevreden klant is een blije klant. En zo zien wij het graag. Stucwerk wat goed is aangebracht heeft minder onderhoud nodig en gaat langer mee. Of het nu gaat om Sierpleisterwerk of het Sausklaar Stucen van een volledige woning of bedrijfspand, u wilt dat het goed gebeurt.

Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden? Laat uw naam en telefoonnummer achter. Wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Sterk In Afbouw

Sterk in Afbouw
De juiste keuze voor uw restauratie of renovatie.

Zoek contact

Sterk In Afbouw

AGibraltarstraat 2
1055 NN Amsterdam

T020 - 751 33 96

M06 - 52616621