Onze diensten

Sterk in Stucwerk
Sterk in Stucwerk
Sterk in Afbouw heeft een ruime ervaring en kennis op het gebied van stucwerk. Onze stukadoors zijn in staat om op korte termijn te starten en het werk netjes en vooral deskundig op te leveren.
Sterk in Schilderwerk
Sterk in Schilderwerk
Sterk in Afbouw levert kwaliteit schilderwerk. Wij vinden het belangrijk om snel, goed en schoon te werken en de werkruimte netjes achter te laten, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
Sterk in Restauratiewerk
Sterk in Restauratiewerk
Sterk in Afbouw is één van de absolute experts wanneer het aankomt op restauratie van oude panden. Het doel is om deze terug te brengen in haar originele staat.

Bekijk onze Diensten

Sterk in Afbouw biedt u de beste diensten en levert een uitstekend resultaat. Grootschalige of kleinschalige verbouwingen in en rond Amsterdam? Bij bouwbedrijf Sterk in Afbouw is dit mogelijk! Wij voeren alle denkbare klussen uit met uw wensen en eisen als uitgangspunt. Met onze expertise en ervaring kunt u gerust uw vertrouwen in onze handen leggen.

Werkwijze bij verbouwingen

Middels een afspraak met Sterk in Afbouw komen wij geheel vrijblijvend bij u kijken om de verbouwwerkzaamheden te bespreken. Normaliter kunnen wij al snel een schatting maken van de kosten en de tijdsduur van het project. Wij werken vooral op basis van aanneemprijzen, maar mocht uw voorkeur uitgaan naar werken op uurloon dan is dat uiteraard ook mogelijk.

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende verbouwingen en werkzaamheden:

  • Sloopwerkzaamheden
  • Elektrawerkzaamheden
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Timmerwerkzaamheden
  • Schilderwerkzaamheden
  • Stukadoorswerkzaamheden

Volledige renovatie van uw badkamer, slaapkamer of woonkamer

Sterk in Afbouw heeft zich ook gespecialiseerd in het herstellen of gedeeltelijk vernieuwen van panden, waardoor het weer bewoonbaar/bruikbaar wordt. Onder renovaties verstaan wij het herstellen van bestaande gebouwen. Wij zorgen ervoor dat het pand aan alle moderne veiligheidseisen en standaarden voldoet. Wij kunnen als bouwbedrijf authentieke eigenschappen combineren met moderne vernieuwingen. Zo ontstaat er een subtiele samenhang tussen oud en nieuw. Tijdens de renovatie kunnen wij de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren; schilderwerk, stucwerk, timmerwerk, loodgieterswerk, elektrawerk, tegels zetten, voegen en kitten.

Restauratie van monumentale panden

Sterk in Afbouw is één van de absolute experts wanneer het aankomt op restauratie van oude panden. Het doel achter de handelingen die uitgevoerd worden aan gedeeltelijk verloren gegaan of beschadigde panden, is om deze terug te brengen in originele staat. Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende offerte, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Sterk in Afbouw voorziet u van alle informatie en kan kosteloos een offerte voor uw verbouwingen opmaken. Hierbij wil ik u uitnodigen een kijkje te nemen op onze website. Mocht u nog vragen hebben of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op.

Vraag een offerte aan
Sterk in Afbouw

Wilt u verzekerd zijn van een goed uitgevoerde klus?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Wij zien graag uw vragen tegemoet.

Sterk In Afbouw

Sterk in Afbouw
De juiste keuze voor uw restauratie of renovatie.

Zoek contact

Sterk In Afbouw

AGibraltarstraat 2
1055 NN Amsterdam

T020 - 751 33 96

M06 - 52616621